Sherlock

Sherlock este unul dintre proiectele de tradiţie ale Asociaţiei Studenţilor Contabili RATIO. Acesta urmăreşte să evidenţieze şi să dezvolte cunoştinţele şi abilităţile participanţilor în domeniul evaluării, respectiv al contabilităţii financiare. Totodată, acesta dezvoltă spiritul de echipă, iniţiativă şi capacitatea de decizie în situaţii problematice ale concurenţilor.

Tema vizată de proiect este evaluarea imobiliară împreună cu toate conceptele adiacente acesteia. Astfel, concurenţii sunt introduşi în fascinanta lume a evaluării imobiliare.

Scopul este de a permite studenţilor să aplice cunoştinţele teoretice privind evaluarea imobiliară pe un caz practic,  acesta constând în evaluarea propriu-zisă şi verosimilă a valorii imobilului.

Proiectul se adresează studenţilor şi se desfăşoară în două etepa.Acesta  începe  printr-un Treasure Hunt captivant, plin de provocări la finalul căruia  “detectivii” vor descoperi imobilul ţintă, care va fi evaluat în cadrul celei de-a doua probe.

Asociaţiei Studenţilor Contabili RATIO vă aşteaptă să vă aventuraţi în minunata lume a evaluării pentru a vă dezvolta perspicacitatea, abilităţile de a evalua imobile şi pentru a consolida relaţia de prietenie din cadrul echipei.

“Simt nevoia să îmi stimulez intelectul. Iată şi motivul pentru care am ales profesia de detectiv.” – Sherlock Holmes