RATIO ProTraining

“Acum, mai mult decât oricând, lumea știe că schimbarea reprezintă o premisă a dezvoltării” – Colin Turner

Cu toții suntem conștienți că în această epocă a tehnologiei avansate, a progresului social și științific, este necesar ca fiecare dintre noi să se dezvolte, să crească atât din punct de vedere moral cât și intelectual. Ca să îți atingi potențialul maxim trebuie să te dezvolți, să îți cunoști punctele forte, slăbiciunile și să îți stabilești obiectivele. Pentru a-ți stabili scopurile trebuie să te autoanalizezi, să te autoevaluezi în funcție de dorințele tale de a progresa.

Piatra de temelie a oricărei cariere de succes o reprezintă dezvoltarea abilităților personale și profesionale. Această dezvoltare se poate realiza doar prin intermediul unei munci sârguincioase și temeinice, precum și prin utilizarea unor tehnici care să contribuie la îmbunătățirea deprinderilor de comunicare și relaționare cu ceilalți. Primul pas al progresului personal îl reprezintă capacitatea de a fi conștient de valoarea ta, urmat apoi de permanenta dorință de a te perfecționa.

RATIO ProTraining oferă prilejul ideal pentru a ieși din tiparele convenționale, a depăși zona de confort și de a te exprima liber într-un mediu prielnic dezvoltării individuale. Acest proiect constă în susținerea de training-uri de către speakeri profesioniști pe teme diverse, abordând atât aspecte profesionale cât și subiecte din sfera dezvoltării personale.

Training-urile sunt destinate atât membrilor Asociației Studenților Contabili RATIO cât și celorlalți studenți din cadrul Facultăţii de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Programul training-urilor din cadrul proiectului va fi anunțat în timp util de către organizatori.

Participarea la training-uri se realizează prin completarea formularului de înscriere disponibil pe pagina de facebook  începând cu momentul postării acestuia și până în ziua precedentă training-ului, ora 20:00.Așadar, dacă vrei să îți construiești o carieră și să îți dezvolți abilități personale care să îți aducă satisfacție și bunăstare, training-urile din cadrul acestui proiect sunt tot ceea ce ai nevoie!