Contabilitatea Faptelor Bune

“Contabilitatea faptelor bune” este proiectul prin care an de an aducem zâmbete pe chipurile celor care ne fac viaţa mai frumoasă, dar cu care însăşi viaţa nu a fost la fel de prietenoasă.

Copiii, căci despre ei este vorba, sunt un exemplu prin felul lor de a fi. Copiii iartă mult mai uşor decât o facem noi uneori, ei sunt mereu plini de viaṭă , de bucurie şi văd întotdeauna doar ceea ce e mai frumos în alţii. Copiii sunt dornici să descopere lumea, iar prin ochii lor lumea e aşa cum ar trebui sa fie… un loc mai bun, un loc frumos, un loc în care toţi suntem prieteni.

Pentru aceştia, noi, Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO am implementat un proiect prin care ne propunem ca în fiecare an să îi cunoaştem pe cei care au nevoie de noi, iar cu ajutorul  celor care îşi doresc să se implice să le putem oferi lucrurile pe care ei şi le doresc. Prin munca noastră am reuşit în cadrul fiecărei ediţii să adunăm bani, hainuţe,jucării, cărţi şi odată cu ele să aducem un zâmbet pe chipurile celor pe care i-am ajutat, un strop de fericire şi o sclipire de speranţă…speranţa  ca oamenii există!

Adevărata caritate este dorinţa de a fi folositor celorlalţi fără a avea gândul de a primi o recompensă.(Emanuel Swedenborg)