Încheierea mandatului: Consiliul Director RATIO 2019-2020

  „Ceea ce numim început este de obicei sfârşit. Şi ceea ce este sfârşit este de fapt început. Sfârşitul este acolo de unde începem.” T.S. Eliot

Al 7-lea an de activitate RATIO s-a dovedit a fi mai productiv datorită unor oameni dedicați care au schimbat imaginea și viziunea asociației prin implicare, devotament și idei inovative. A fost un an dedicat provocărilor de a lua cele mai bune decizii.

               Fiind ramura de reprezentare a asociației, Consiliul Director nu doar că ne-a inspirat și ne-a oferit un exemplu de urmat, dar ne-a și îndemnat la a fi mai productivi și creativi, motiv pentru care le mulțumim și îi apreciem. Astfel, Consiliul Director RATIO 2019-2020 a fost reprezentat de:

Emma, un om căruia motivația și dedicația nu i-au lipsit niciodată și care prin puterea exemplului său a reușit să ne inspire zi de zi. Fiind un suflet cald și prietenos, ne-a îndrumat și încurajat, axându-se în acest an atât pe voluntarii asociației, cât și pe cei din mediul extern. Primind un sprijin neîncetat al partenerilor fără de care n-am fi reușit să ajungem unde suntem acum, Emma Pop a încheiat parteneriate cu ONG-uri noi, cărora le mulțumim că sunt alături de noi.
De asemenea, a participat ca reprezentant RATIO în cadrul evenimentelor externe de mare amploare și a adus un aport considerabil la remodelarea și menținerea unei imagini veridice a asociației

Florina, omul care ne-a umplut zilnic cu energie prin naturalețea și ambiția ei de a se autodepăși în fiecare zi, ne-a motivat și a fost mereu alături de noi. Datorită devotamentul și implicării acesteia, beneficiem de sprijinul a noi parteneri instituționali precum: Generali, Cemacon, British American Tobacco.
De asemenea, Florina a menținut relația cu toți partenerii noștri, reușind să îi convingă pe aceștia să fie prezenți la cât mai multe evenimente de ale noastre, evenimente în cadrul cărora am avut ocazia să învățăm multe lucruri utile pentru viitorul nostru.

Cristiana, persoana căreia motivația și dedicarea nu i-au lipsit niciodată, fiind una din persoanele noastre de bază încă din prima zi în care ni s-a alăturat, ne-a demonstrat și pe parcursul acestui an că responsabilitatea și perseverența sunt valori cu ajutorul cărora putem să ne îndeplinim obiectivele propuse și chiar să reușim să facem mai mult decât atât. Cristiana a reușit, prin devotament și decizii responsabile, să întocmească o analiză mai amănunțită a datelor și o verificare constantă a raportului calitate-preț.
De altfel, o reușită importantă al acestui an este definită de finanțarea din partea Kaufland Start ONG.

Eduard, un om dedicat, perseverent și ambițios, a cărui calmitate de invidiat ne-a fost insuflată zi de zi pe parcursul celor două mandate ale acestuia în cadrul RATIO. Am descoperit în el un suflet cald și primitor, precum și un înalt nivel de profesionalism, pentru care l-am apreciat întotdeauna. Inspirația și ideea de închegare a echipei a dus la realizarea multor activități de socializare, training-uri și alte evenimente, reușind să motiveze și să lege prietenii între departamentele asociației.
De asemenea, a adus în cadrul RATIO cel mai mare aport de persoane de până acum, a simplificat și îmbunătățit bazele de date și alte documente legate de resursa umană a asociației.

Diana a fost un manager implicat și o prietenă de nădejde, reușind să pătrundă ușor în inimile noastre. Datorită devotamentului și creativității ei, departamentul a devenit mai unit și dornic de muncă, reușind să răspundă oricărei provocări atât din mediul online, cât și din mediul offline.
În acest an, cu ajutorul echipei, a realizat diferite materiale cu un design atractiv și inovativ, precum și o promovare ridicată a asociației prin intermediul rețelelor de socializare. Prin aceste acțiuni, a reușit să crească în mod considerabil vizibilitatea organizației atât în rândul studenților, cât și în rândul companiilor de top din domeniul economic.

Astfel, reprezentând cele cinci valori ale asociației: RESPONSABILITATE, PERSEVERENȚĂ, FLEXIBILITATE, CREATIVITATE și PRIETENIE, Consiliul Director 2019-2020 a trecut peste multe obstacole și multe încercări.

Le mulțumim că au fost alături de noi, că ne-au sprijinit, ne-au motivat să creștem alături de ei și pentru tot ce au făcut pentru Asociația Studenților Contabili RATIO.

Articol realizat de: Larisa FERCALO și Camelia NĂSTASĂ