Sherlock | Ediţia a VII-a

PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT!

Noi credem că nimic nu e mai amăgitor decât un lucru evident, iar pentru cei curioși să descopere ce e dincolo de aparențe Asociația Studenților Contabili RATIO lansează o nouă provocareplină de mister: proiectul Sherlock, editia a VII-a.
Misiunea ta? Să ne descoperi secretul. Vino cu echipa ta de detectivi și află ce imobil se ascunde în spatele indiciilor pe care ți le-am pregătit, în cadrul etapei de Treasure Hunt( 22 noiembrie 2018). “Elementar, dragul meu Watson” este să nu te lasi păcălit de prima impresie, ci să cercetezi în detaliu. Odată ce ai ajuns la locul stabilit începe etapa de evaluare propriu-zisă: notează tot ce ți se pare suspect într-un raport de evaluare pe care să ni-l prezinți în etapa de Q&A (26 noiembrie 2018), acolo unde echipa noastră de evaluatori va cerceta îndeaproape activitatea ta și îți va testa atenția și spiritul de observație. Dacă reușești să rezolvi cazul noi te răsplătim cu premii în valoare de 1000 de lei. Etapa finală a proiectului va avea loc în data de 28 noiembrie 2018.
Ascultă-ți intuiția de detectiv și preia misiunea. Completează formularul de înregistrare şi înscrie-ţi echipa până pe data de 20 noiembrie 2018. Grăbeşte-te, locurile sunt limitate!
Citeşte aici Regulamentul Oficial al Concursului, precum şi Anexa la Regulament!