“Tu de ce ai ales RATIO?” | Testimoniale RATIO

Te-ai gândit vreodată să profiţi şi de alte oportunităţi pe care viaţa de student ţi le poate oferi?

 

Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO îţi oferă oportunitatea de a te dezvolta şi de a desfăşura activităţi de voluntariat într-o atmosferă benefică şi prietenoasă.

Încă nu te-ai convins?  Citeşte mai jos testimonialele colegelor noastre şi află de ce RATIO poate reprezenta cea mai tare experienţă a studenţiei tale!

“Cea mai mare realizare pentru mine a fost momentul în care am devenit conștientă de îmbunătățirea majoră adusă calităților mele personale, dar și profesionale – îmbunătățire datorată implicării în cadrul Asociației Studenților Contabili RATIO în perioada ultimilor doi ani. M-am bucurat de susținerea și sfatul unor oameni minunați care au crezut în ideile mele și m-au îndrumat să le pun în aplicare chiar și în clipele mele de nesiguranță. Am învățat că nu există opinii greșite, tactici incorecte, dar mai mult de atât, am învățat că accentul nu trebuie pus pe destinație, ci pe călătorie.

Am intrat în Asociația Studenților Contabili RATIO pentru a face o schimbare, pentru a cunoaște oameni frumoși, deschiși, cu inițiativă, pentru a-mi aduce aportul și o notă personală, pentru a crește și a mă dezvolta și am reușit! Cauți drumul spre succes? RATIO te așteaptă!”

Cristiana Pantazi – coordonator  divizia Consulting

@Departament Financiar – Contabil 

 

 

 

“Pentru mine, voluntariatul a devenit un stil de viață pe care îl recomand tuturor. Numele meu este Emma si am ales să scriu povestea studenției mele în cadrul Asociaţiei Studenților Contabili RATIO încă din primul an de facultate. Am avut şansa să fiu coordonatorul HR al unei echipe minunate, pline de inițiativă, dornică de a alege schimbarea şi dispusă să îşi ajute colegii din mediul academic cu orice preț. În urma mandatului ca şi coordonator am reuşit să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare, dar şi să îmi însușesc cele 5 valori ale asociației: Responsabilitatea, Perseverența, Flexibilitatea,Creativitatea şi Prietenia. Aici, este locul unde un simplu cuvânt “RATIO” a devenit numele legitim al unei familii, iar cuvântul “provocare” este la el acasă. Lucrurile bune si mărețe nu vin niciodată din zona de confort. #NoiSuntemRATIO şi putem scrie şi povestea studenției tale!”

Emma Pop – Coordonator HR @Departament Dezvoltare RATIO

 

 

“ Am ales să fac parte din RATIO acum 2 ani și pot spune că este cea mai bună alegere pe care o puteam face şi cea mai frumoasă experiență din perioada studenției. Când am luat hotărârea de a fi voluntară mi-am dorit să fac ceva util cu timpul meu liber, iar ideea de a face parte din cadrul departamentului de Marketing al asociației mi s-a părut cea mai benefică alegere. Am fost indecisă între a urma specializarea Contabilitate sau Marketing la începutul facultăţii, însă  acum RATIO este locul în care pot să le fac pe amândouă. Așteptările mi-au fost depășite. Nu am găsit doar un loc unde să învăț ceva în plus despre contabilitate sau marketing, ci am găsit o familie. Am legat  prietenii  cu oameni de la toate specializările și din toți anii de studiu. Pot spune ca am evoluat mult în ultimii 2 ani. Am învățat să ies din zona mea de confort, să îmi asum task-uri pe care nu aș fi crezut că le pot realiza, m-am dezvoltat pe plan personal și profesional. Am învățat să lucrez în programe precum Photoshop și CorelDraw, am învățat noțiuni despre contabilitate, fiscalitate și audit, ce opțiuni am în domeniul ales după terminarea studiilor și despre companiile în care orice student și-ar dori să lucreze. Am investit mult timp pentru asociație ca să ajung în stadiul în care sunt acum, dar dacă ar fi să o iau de la început, tot RATIO ar fi alegerea mea.”

Diana Tender – coordonator divizia Media

@ Departament Marketing RATIO

 

Alege să te dezvolţi într-un mediu prielnic aptitudinilor şi valorilor tale, alege să te implici şi să fii diferit. Alege RATIO!

Aplică online până pe data de 24 octombrie 2018!