#RATIOrecrutează | Etapele procesului de recrutare
Cauţi drumul spre succes? Începe prin a-ţi construi propriul drum şi alătură-te echipei RATIO!

De mai bine de o săptămână, Asociația Studenților Contabili RATIO caută noi voluntari dornici de implicare și dezvoltare alături de membrii organizației.

Indiferent  de anul de studiu  sau specializarea pe care o urmezi, dacă vrei să fii mai mult decât un simplu student, îți dorești să cunoști oameni noi, să îți faci o mulțime de prieteni, dar și să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional, atunci noi suntem ceea ce cauţi!

Cine suntem noi?

Asociația Studenților Contabili RATIO este prima asociație a studenților contabili din Transilvania, care răspunde nevoii studenţilor de formare și informare în domeniul contabil, oferă acces la informaţii de calitate, se concentrează pe dezvoltare personală în context nonformal şi pe dezvoltarea abilităţilor profesionale.

De asemenea, RATIO este prima şi singura asociaţie studenţească certificată ISO 9001: Managementul Calităţii, fiind prezentă în mediul academic şi în viaţa studenţească din anul 2012.  Pe parcursul celor 6 ani de activitate am reuşit să contribuim, prin intermediul proiectelor şi evenimentelor pe care le-am organizat, la dezvoltarea voluntarilor noştri, la creare unor strânse legături cu partenerii noştri din mediul de afaceri şi implicit, la creşterea ratei de angajabilitate a tinerilor studenţi în rândul companiilor de top din România.

Cum poți să devii voluntar RATIO?

Dacă şi tu vrei să faci parte din echipa noastră, atunci nu mai sta pe gânduri şi înscrie-te! Iată care sunt etapele procesului de recrutare:

  1. Completezi formularul de înscriere online (15-24 octombrie) – spune-ne câteva lucruri despre tine şi despre activitatea ta de până acum în cadrul unui preinterviu. Nu uita ca la final să ataşezi şi un CV actualizat;
  2. Interviul de grup (25-26 octombrie)– după ce ai trecut de prima etapă, vei fi programat la un interviu de grup, acolo unde ne vom cunoaşte şi unde vom vedea cum creativitatea şi munca în echipă fac treabă bună împreună;
  3. Interviul individual (30 octombrie -2 noiembrie) – acesta este etapa în care ne vom cunoaşte mai bine şi în care vom vorbi despre obiectivele tale în ceea ce priveşte activitatea în cadrul asociaţiei noastre. Convinge-ne că tu eşti cel mai potrivit pentru echipa noastră.
  4. Verifică pagina www.suntemratio.ro –A mai rămas puţin! Stai cu ochii pe pagina noastră şi află primul dacă eşti unul dintre noii voluntari. Dacă te regăseşti pe listă, atunci bun venit în RATIO!

Se spune că studenția este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. Nu o lăsa să treacă pur și simplu pe lângă tine. Alege să fii diferit şi să te dezvolţi într-un mediu prielnic aptitudinilor şi abilităţilor tale.

Alege să fii RATIOnal!