RATIO recrutează noi voluntari curajoși!

A început un nou semestru și ai nevoie de un #refresh?

Dăm startul unei noi sesiuni de recrutare și căutăm oameni dornici să se dezvolte alături de noi! Dacă îți place să îmbini responsabilitatea, perseverența, flexibilitatea, creativitatea cu dorința de a-ți face noi prieteni suntem nerăbdători să te cunoaștem.

Calitatea de membru RATIO îţi oferă  posibilitatea de a participa și de a organiza numeroase evenimente și proiecte marca RATIO, precum Sherlock, Puzzle – Creează imaginea fidelă, Contabilitatea Faptelor Bune, Summer Conta, RATIO ProTraining sau una dintre cele mai mari școli de vară din România în domeniul auditului, contabilității și fiscalității, Academia RATIO.

În cadrul acestora ai ocazia să dobândești și să-ți dezvolți aptitudini precum:

  • adaptarea rapidă la noi medii de lucru
  • spiritul de echipă
  • capacitatea analitică
  • abilităţi de conducere
  • dinamicitate
  • creativitate
  • competențele organizatorice și multe alte skill-uri ce te vor vor ajuta în cariera profesională.

De asemenea ai ocazia să îi cunoști și pe partenerii noștri cu care vei putea discuta atât despre subiectele abordate în cadrul workshop-urilor, cât și despre posibilitățile de angajare existente în cadrul companiilor.

KPMG, EY, PwC, Deloitte, BDO România, Genpact, Banca Transilvania sau E.ON Business Services sunt doar câteva dintre companiile cu care colaborăm și alături de care reușim să transformăm fiecare idee în proiect și fiecare proiect într-o reușită.

Studenția este plină de evenimente care își pun amprenta asupra personalității fiecărui student. Implicarea într-un program de voluntariat te poate ajuta să te descoperi pe tine, să tinzi către idealuri, să te dedici, să progresezi și șă te pregătești pentru viitoarea carieră. Armonia, experiența și valorificarea timpului din studenție vine odată cu dorința de a deveni voluntar alături de noi!

Cum devii voluntar RATIO?

Completezi formularul de înscriere în perioada 5– 14 Martie 2018;
Vii la interviu și ne convingi că TU ești cel care merită un loc în echipa noastră.

NOI abia aşteptăm să te cunoaştem!