Totul despre „Revoluția fiscală”

OUG nr. 79/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal sau ”Revoluția fiscală”,

așa cum a fost supranumită în presă, este una dintre cele mai controversate decizii luate de către Guvernul României la ora actuală și va influența pe termen mediu și lung mediul economic din România.

Te invităm la un eveniment marca RATIO, realizat cu sprijinul KPMG România și a lui Ciprian STOIAN – Tax Manager în cadrul KPMG România, în care vom dezbate consecințele acestei decizii asupra principalilor actori din economia României.

Salarizarea și trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, dar și noul mod de calcul al salarului net vor fi subiectele principale pe care le vom aborda în cadrul evenimentului. Acestea dar și alte subiecte de interes vor fi prezentate pe înțelesul tuturor cu ajutorul unor studii de caz și exemple reale din economia românească.

Cirian STOIAN – Tax Manager KPMG România


Ciprian are peste 8 ani experiență în companii din BIG4 și a fost implicat în proiecte ce țin de consultanță fiscală specifică privind impozitul pe profit, pregatirea documentației pentru dosarul prețurilor de transfer, proiecte de contabilitate și conformare fiscală dar și audituri pe partea fiscală.

Ciprian este în prezent doctorand în Management, fiind membru activ în CECCAR, Camera Consultanţilor Fiscali și ACCA.