Sherlock, ediția a VI-a
A fost vreodată răspunsul tău “DETECTIV” sau “EVALUATOR”  atunci când prietenii și familia te întrebau ce visezi să devii când vei fi mare?

Dacă da, dar în schimb ai ales un alt domeniu, acum ai ocazia să fii în pielea celor care investighează și evaluează!

Asociația Studenților Contabili RATIO organizează proiectul Sherlock prin care poți să demonstrezi că ești perspicace, atent la detalii și ai spirit de analiză.

Proiectul constă în dezvoltarea și aplicarea cunoștințelor în domeniul evaluării imobiliare, testându-ți în același timp capacitățile de detectiv. Începând cu un treasure hunt palpitant, ce are ca destinație finală imobilul care urmează a fi evaluat, proiectul Sherlock poartă concurenții într-o cursă cu scopul de a stabili valoarea verosimilă a imobilului în cauză. Baremul este compus din raportul real de evaluare, dar și din metodele creative de a ajunge la un rezultat corect.

Concursul, pentru că sub o astfel de formă se va desfășura totul, va avea deschiderea în data de 16 noiembrie 2017 tot atunci desfășurându-se și prima etapă a proiectului, cea de tresure hunt. Etapa a doua are loc pe data de 21 noiembrie 2017 și constă într-o sesiune de Q&A, în care participanții pot primi răspunsuri la diferitele întrebările acumulate în perioada de investigare. Dezbaterea finală se va desfășura pe 24 noiembrie 2017, zi în care vor fi desemnați câștigătorii și înmânate premiile, conform regulamentului.

Vă așteptăm cu drag și vă anunțăm că veți avea parte de surprize!

“Daţi-mi date, date, date! Nu pot face cărămizi dacă nu am argilă.” – Sherlock Holmes
Găsește-ți unul sau doi prieteni până cel târziu 12 Noiembrie 2017, ora 23:59 și haideți să ne demonstrați că sunteți cei mai buni detectivi contemporani!

Consultă aici Regulamentul Oficial al concursului și Regulamentul etapei Treasure Hunt.


Articol realizat de Amalia CIOATĂ.