#RATIOrecrutează | Vreau în RATIO!

Începe sesiunea de toamnă! Nu, nu cea de examene și nici cea de restanțe. RATIO dă startul unei noi sesiuni de recrutare pentru studenții dornici de implicare. Dacă ești responsabil, creativ, prietenos și crezi că poți face față provocărilor pe care ți le-am pregătit, atunci vino alături de noi.

Voluntariatul reprezintă un traseu spre dezvoltarea personală, dobândirea de experiențe profesionale și acumularea de noi cunoștințe.
Implicarea în activități de voluntariat constituie un avantaj și întregește profilul candidatului ideal pe care și-l dorește orice companie. Voluntarii sunt acei oameni care aleg să fie diferiți, să se implice și să se dezvolte într-un mediu prielnic aptitudinilor și valorilor lor.

Dacă vrei să-ți valorifici timpul, cunoștințele și calitățile, dar încă nu ai găsit locul potrivit pentru tine înseamnă că încă nu ai făcut cunoștință cu RATIO. Asociația Studenților Contabili RATIO este prima și singura organizație studențească certificată ISO 9001: Managementul calității și cea care de 5 ani reprezintă o punte de trecere de la mediul academic la mediul de afaceri.

Ca și membru RATIO ai posibilitatea de a participa și de a organiza numeroase evenimente și proiecte marca RATIO, precum Sherlock, Puzzle – Creează imaginea fidelă, Contabilitatea Faptelor Bune, Summer Conta, RATIO ProTraining sau cel mai mare proiect al nostru Academia RATIO. În cadrul acestora vei avea ocazia să dobândești sau să-ți dezvolți aptitudini noi precum:

  • responsabilitatea
  • lucrul în echipă
  • comunicarea
  • creativitatea
  • competențele organizatorice și altele de care nici nu ști că ești capabil.

Tot în cadrul acestora îi vei cunoaște și pe partenerii noștri cu care vei putea discuta atât despre subiectele abordate în cadrul workshop-urilor, cât și despre posibilitățile de angajare existente în cadrul companieilor. KPMG, EY, PwC, Deloitte, BDO România, Genpact sau Banca Transilvania sunt doar câteva dintre companiile cu care colaborăm și alături de care reușim să transformăm fiecare idee în proiect și fiecare proiect într-o reușită.

Cum devii voluntar RATIO?

  1. Îți pregătești CV-ul – alege modelul care te reprezintă cel mai bine;
  2. Completezi formularul de înscriere în perioada 9 – 15 Octombrie 2017
  3. Vii la intervu și ne convingi că TU ești cel care merită un loc în echipa noastră.
Alege RATIOnal, alege să fii diferit, să fii cel mai bun, alege să fii voluntar RATIO!