Summer Conta – Ediția a IV-a

“Summer Conta” reprezintă un grup de cuvinte care ridică anumite semne de întrebare cum ar fi: “Ce planuri voi avea la vară?” , “Contabilitate pe timp de vară ?!” , “De ce să mergi la școală în vacanță?!”.

Într-adevăr, toate aceste semne de întrebare constituie cheia succesului unui bun contabil şi facilitează o punte de acces spre tainele contabilității.

Asociatia Studentilor Contabili RATIO, vine cu un răspuns pentru toate aceste întrebări: SUMMER CONTA. În cadrul acestui proiect, participanţii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre un domeniu atât de complex precum contabilitatea. Dacă ai studiat bazele contabilităţii, summer conta te ajută să îţi consolidezi cunoştinţele deja acumulate şi să deprinzi unele noi despre contabilitate financiară.

Investiția necesară pentru acest program = curiozitatea + voia bună + o săptămână dedicată unor cursuri interactive de contabilitate + implicare. Durata de amortizare a programului contabil este de 2 ani mai străluciți, plini de realizări și termeni noi aplicați în practică.

Desfăşurat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, în perioada 3-8 Iulie, proiectul vine în ajutorul studenţilor dornici de a desfăşura o activitate productivă sub atenta îndrumare a cadrelor didactice prezente. După cele 5 zile în care informaţiile ţi-au fost livrate, îţi poţi evalua modul în care le-ai înregistrat, cu un test final. În urma acestui test se vor acorda premii pentru cei mai receptivi concurenţi.

Dacă eşti dornic să-ţi valorifici timpul liber acumulând cunoştinţe folositoare, înscrie-te în perioada 1-25 iunie, accesând următorul formularul de înscriere.

Vara e anotimpul în care toţi suntem cu gândul la vacanţă, dar de ce să nu îţi fructifici timpul liber? Pe lângă amintirile frumoase din vară, poţi ieşi cu un bagaj de cunoştinţe despre contabilitate financiară, care te vor ajuta în următorii ani de facultate.
Înscrie-te acum!