Office DEPOT – Summer Jobs&Internship

Centrul European de Servicii Financiare (Shared Service Center, SSC) s-a deschis în Cluj în august 2007, cu scopul de a oferi suport pentru operaţiunile financiare ale Office Depot la nivel pan-european. Din iunie 2008, îi găsim în Iulius Business Center, una dintre cele mai noi şi mai moderne clădiri de birouri din oraş.

Echipa Office DEPOT Cluj-Napoca este formată din peste 500 de angajaţi, organizaţi în 40 de echipe, care oferă suport în 6 limbi diferite pentru operaţiunile din 11 ţări: Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Spania, Italia, Germania, Austria, Elveţia, Belgia, Olanda şi Luxemburg. Centrul din Cluj este primul de acest fel pe care Office Depot l-a deschis la nivel mondial şi este, deocamdată, singurul birou pe care compania îl deţine în România.

Deși 80% din activități sunt în continuare în sfera financiară, Centrul de Servicii Cluj-Napoca și-a extins treptat aria de operațiuni, astfel că activitățile desfășurate în prezent pot fi descrise în linii mari în felul următor:

  1. Activități financiare
  2. Suport pentru operațiunile de vânzări
  3. Operațiuni de comerț electronic și marketing
  4. Servicii Clienți
  5. Alte operațiuni
De ce să lucrezi la Office Depot?
Summer Jobs – 9 iunie-29 septembrie – 4 poziții full-time: 2 poziții pentru vorbitorii de limba spaniolă și 2 poziții pentru vorbitorii de limba engleză
Internship – 6 sau 12 săptămâni, 4 ore/zi, începând cu data de 7 iulie
56 de poziții:
– 35 limba engleză
– 6 limba franceză
– 6 limba germană
– 6 limba italiană
– 3 limba spaniolă
Job-uri part-time/full time: www.officedepot.ro
Persoanele interesate pot să-și trimită CV-ul prin intermediul site-ului www.officedepot.ro sau la adresa
cluj.career@officedepot.com până la finalul lunii mai.