PUZZLE – Ediția a V-a

Studiezi contabilitatea și ești la curent cu toate noutățile? Ai cunoștințe de contabilitate financiară și dorești să ieși în evidență? Ești dornic să te dezvolți acumulând experiență? Piesele PUZZLE au fost împrăștiate! Formează o echipa alături de 1-2 prieteni, găsește cea mai buna tehnica și creează imaginea fidelă.

Asociația Studenților Contabili RATIO vă invită să puneți în practică cunoștințele de contabilitate financiară, participând la cea de-a 5-a ediție a concursului “PUZZLE – Creează imaginea fidelă”, în perioada 4 – 11 Mai 2017. Organizatorii proiectului ți-au pregătit, drept răsplată pentru curajul și munca depusă în rezolvarea PUZZLE-ului, premii în valoare totală de 1.000 lei și multe surprize inedite!

Desfășurat în cadrul Facultății de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor, concursul îți pune la încercare atât bagajul informațional cât și spiritul de echipă și creativitatea.

Obiectivele acestui eveniment pun în prim plan familiarizarea și cunoașterea mediului vizat pentru a pregăti viitorii economiști prin probe practice, informații dobândite, cultivarea dorinței de implicare și dezvoltare personală.

Ești în formă pentru această competiție? Tot ce trebuie să faci este să îți convingi unul sau maxim doi prieteni dornici de o asemenea provocare, să formați o echipă și să creați PUZZLE-ul vostru ideal. Nu rata această oportunitate! Te poți înscrie în perioada 10 – 2 Mai 2017.

Proiectul se realizează sub atenta îndrumare a coordonatorului Alex Bota, lucrând alături de membrii RATIO în obținerea unor rezultate deosebite. Concursul se desfășoară în mai multe etape, fiecare echipă fiind protejată de un îngeraș. Îngerașii sunt persoanele ce vor păstra permanent legătura cu echipele participante, furnizându-le acestora toate informațiile necesare legate de desfășurare sau despre eventualele modificări. În cazul unui număr de echipe mai mare decât cel prestabilit, proiectul va demara printr-un test de departajare reprezentat de o problemă cu un grad de dificultate mai redus. În caz contrar, se va începe prin înmânarea mapelor ce conțin problema de concurs și documentele necesare rezolvării acesteia, documentele fiind într-o ordine aleatorie, urmând ca participanții să deslușească ordinea firească a acestora. Etapa următoare este reprezentată de sesiunea Q&A în cadrul căreia participanții au posibilitatea de a adresa întrebări autorilor problemelor. Triumful va avea loc la dezbaterea finală a concursului, unde echipele își prezintă rezultatele obținuțe și sunt răsplătite pentru performanțele dobândite.