Ce este programul EY Express si ce il face diferit?

EY Express este un accelerator de carieră de cinci zile, cu un design inovator, în care creăm contextul perfect pentru interacțiune și punem la dispoziție instrumentele necesare pentru un nou tip de experiență de învățare. Miza este ca tu să începi să îți construiești o cariera activă, în ritmul și spiritul schimbării.

Pornind de la provocările mediului profesional al viitorului, proiectul îmbină strategii de învățare inedite și abilități practice, fiind bazat pe:

  • Antrenarea a cinci competențe cheie– rezolvarea de probleme complexe și gândirea critică, managementul interpersonal, exceptional client service, managementul riscului, managementul de proiect.
  • Gamification– sistem de puncte susținut de un storyline, care să declanșeze atât cooperare, cât și concurență între participanți. Punctele sunt acordate individual și pe echipe și permit evaluarea progresului și a abilităților dobândite.
  • Gândire digitală– folosirea SLACK și WORDPRESS pentru realizarea de proiecte, colectarea datelor și evaluare.
  • Feedback direct de la traineri și mentori
  • Învățare peer-to-peer –un raport adecvat între proiecte de lucru în echipă, proiecte individuale și sesiuni de mentorat.

Cum se desfasoara?

  • Lucru în echipă. 60% din timp, participanții vor lucra împreună la proiecte, folosind învățarea activă. Ei vor colabora pe echipe și vor concura unii cu alții, iar la final vor primi puncte în funcție de cât de bine și-au îndeplinit task-urile, primind totodată feedback pentru activitatea lor.
  • Proiecte individuale.30% din timp va fi alocat proiectelor individuale, când tinerii vor avea de realizat diferite quest-uri și de făcut teste online, despre care vor scrie pe platforma WordPress a proiectului. Din nou, vor fi răsplătiți cu puncte.
  • Sesiuni de mentorat.În 10% din timp, tinerii se vor întâlni cu echipa de mentori EY pentru a discuta despre mindset-uri și carieră. Se adaugă și de aici puncte.

Vezi mai multe și pe pagina de facebook EY Careers și Hipo.