Ești o persoană creativă? Îți plac aventura și misterul?

Găsește-ți 2-3 prieteni pe măsură, alatură-te echipei RATIO și experimentează cea mai tare aventură! Aflat la cea de-a V-a ediție, Sherlock este un concurs ce îți oferă oportunitatea de a-ți testa, atât abilitățile de detectiv, cunoștințele legate de evaluare, cât și intuiția.

Startul Concursului printr-un Treasure Hunt palpitant pe care fiecare echipă va trebui să îl parcurgă pentru a ajunge la destinația finală, imobilul ce urmează a fi evaluat. În cadrul acestei experiențe detectivii noștri vor dezlega ghicitori, vor urmări îndeaproape toate indiciile, și își vor construi atent traseul către obiectivul final!

Concursul se desfășoară în perioada 24.11.-05.12.2016, locația fiind Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

Prin urmare, în data de 23  noiembrie, concurenții eligibili vor fi contactați  pentru a li se comunica detalii organizatorice referitoare la desfășurarea concursului, urmând ca în data de 24 noiembrie să aibă loc startul efectiv.

În  29 noiembrie , ora 11:30, va avea loc prima întâlnire cu membrii ANEVAR, pentru o sesiune de Q&A, în care echipele participante vor adresa întrebări cu privire la întocmirea „Raportului de evaluare”, și vor fi îndrumați în realizarea cât mai corectă a acestuia. În cadrul acestei întâlniri se vor discuta atât aspecte teoretice cât și practice.

În data de 04 decembrie va fi predarea „Raportului de evaluare”, iar în 05 decembrie va avea loc „Dezbaterea finală”. În cadrul acestei ultime etape se va desfășura prezentarea „Raportului de evaluare” de către echipele participante în fața unui juriu format din cadre didactice ale Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și profesioniști ANEVAR, aceștia având dreptul de a adresa întrebări pe contextul prezentării. La finalul susținerii prezentărilor de către fiecare echipă participantă, juriul va delibera o ierarhizare pe baza căreia se vor acorda premii.

Toți câștigătorii vor fi premiați în urma participării la acest concurs, printr-un eveniment public. Premiile acordate sunt în valoare totală de 1000 RON.

Dacă vrei să fii un detectiv precum Sherlock, dacă firea ta analitică te face să investighezi fiecare fir de praf, dacă evaluezi lucrurile credibil, obiectiv și detașat, nu ezita prea mult și înscrie-te aici!

Regulament Treasure Hunt

Regulament General Sherlock

Articol realizate de Cosmina DIACONU