FnA School – un nou concept de învățare practică, dezvoltat de Genpact

“Learn, Grow, Succeed” este promisiunea pe care Genpact o face tuturor angajaților săi. E o promisiune pe care ne dorim sa o respectăm și suntem de părere că, pentru a o îndeplini, avem nevoie de implicarea și dedicarea angajaților noștri.

Majoritatea celor care aleg să se alăture organizației sunt tineri absolvenți, cu sau fără experiență în câmpul muncii, dar care doresc să învețe cât mai mult și să facă parte dintr-o echipă tânără și dinamică. Una dintre provocările întâlnite în urma angajării este legată de modalitățile de învățare, de resursele și sesiunile de training oferite celor nou veniți.

Pentru că tranziția să fie cât mai ușoară, noi, la Genpact, am implementat programul Finance & Accounting (denumit FnA School). Cu ajutorul acestuia, compania dovedește că este un punct de pornire fantastic pentru o carieră în Finanțe și Contabilitate (chiar dacă te sperie cifrele sau nu ai studii economice). Mai mult, acest program pune mult accent pe practică, pe studierea proceselor desfășurate, astfel încât trecerea de la teorie la practică să fie cât mai ușoară, iar voi, tinerii, să întelegeți și să rețineți cât mai ușor logica acestor procese.

Astfel, programul Genpact este veriga lipsă dintre teoria din școală și ceea ce trebuie practic făcut la serviciu. Materialele de training oferă concepte teoretice de bază, fiind combinația perfectă între cunoștințele acumulate și practica pură, distribuită pe nivele și module diverse. Trainerii noștri sunt seniori, experimentați, dornici să împărtășească cunoștințe. Ei creează o atmosferă confortabilă pentru cursanții care sunt încurajați să se implice, să pună întrebări și să beneficieze de tot ce le poate oferi acest training.

La final, cei nou angajați la Genpact se simt mai motivați și mai încrezatori, sunt gata să, înceapă noul job fără teamă de necunoscut și de greșelile iminente unei zone insuficient stăpânite.

În cele 6 luni de la lansarea programului, Genpact a pregătit în jur de 350 de angajați în aria contabilității primare, la care se adaugă specializări de tipul Accounts payable / Order-to-Cash. Suntem în permanentă căutare de feedback și ne dorim să întelegem nevoia specifică fiecărui domeniu de lucru, pentru a vedea cum adaptăm programul acestor nevoi.

Este începutul unei călătorii care deschide posibilități pentru toți cei care cred că nu pot încerca, pentru ca nu au acumulat încă destulă experiență.

E vremea sa spui I love my job mai des!

Aplica acum pe youyourself.ro!

Love your job now, let me show you how!

Echipa Genpact

Mă înscriu la workshop