E.ON este una dintre cele mai mari companii de energie și gaze naturale din lume. “La instalațiile noastre din Europa, Rusia și America de Nord, aproape 62.000 de angajați a generat vânzări de peste 122,5 miliarde de euro. Avem un obiectiv ambițios: de a face energie mai curată și mai bună, oriunde ne desfășurăm activitatea.”

E.ON Business Services GmbH (EBS) este unitatea de suport multifuncțional al E.ON SE. EBS furnizează pachete de servicii groupului la nivel de afaceri pentru finanțe, resurse umane și IT la nivel central sub un singur acoperiș. Deținător al 3.400 de angajați, EBS are sediul în Hanovra și este activ la mai mult de 30 de puncte de operare în Germania. În Europa, EBS este prezent în Benelux, Republica Cehă, Ungaria, Italia, România, Slovacia, Suedia și Regatul Unit.

E.ON Business Services Cluj furnizează servicii financiare pentru toate companiile Grupului E.ON din Europa începând cu 2012. Prin procesele sale standardizate, structurile IT și expertiză contabilă, E.ON Business Services oferă un sprijin important în procesul de luare a deciziilor de către managerii grupului E.ON.

Cei mai mulți dintre angajații săi, au fost selectați de pe piața locală a muncii și au experiență în contabilitate și abilități lingvistice aprofundate în limba germană, suedeză, maghiară și olandeză, în afară de limba engleză – care se vorbește la un nivel avansat de către toți angajații. E.ON Business Services este un angajator important pentru absolvenți – aceștia reprezintă o mare parte a angajaților săi.

Mai mult despre E.ON Business Servicies Cluj-Napoca

Aplică acum pentru job-ul care ți se potrivește

General Ledger Associate – English speaker
General Ledger Associate – Hungarian speaker
Fixed Assets Expert – German speaker